Načítání...
mc.traiderblocks.eu
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.gg/2bTjz4X7HM
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítej návštěvníku!
Pro připojení do naší komunity se musíš přihlásit nebo registrovat.
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
Nová éra začíná
čtení na 2 minut
Johno95

Vážení hráči a hráčky,

od roku 2021 server TraiderBlocks.eu zmizel z MC CZ/SK scény a již o něm nikdo neslyšel. Nyní se ale vrací a přináší sebou nový upravený survival s vylepšeným světem, silnějšími móby, ročním obdobím stejným, jako v realitě a mnoho dalšího. Bylo to několik měsíců vývoje a nyní je čas spustit BETA verzi tohoto serveru. Můžete se těšit na pravidelné updaty a ve spolupráci s vývojáři z LiveZone.cz vám časem přineseme i unikátní voice chat v minecraftu a další custom systémy, které jinde neuvidíte.

 

Nově se můžete těšit i na pravidelné eventy, které budou probíhat každý den v 18:00 a 20:00. Eventy nově můžou aktivovat i samotní hráči pomocí aktivačního itemu, který můžou vytočit ve speciální truhle na spawnu. Taktéž budou probíhat turnaje o zajímavé ceny.

 

Pevně věříme, že se vám tento upravený survival bude líbit a jakékoliv návrhy na změny nám můžete psát zde na webu do sekce "Návrhy", kterou naleznete v hlavním menu. Pokud na serveru naleznete jakékoliv chyby, ohlaste nám je na tomto webu pomocí ticket systému na fóru.

Za celý A-Team ❤️ Johno95

Přípravy na UPDATE 2.0
Přípravy na UPDATE 2.0
Vážení hráči a hráčky,
po dlouhém zvažování všech možností jsme vám nuceni oznámit, že 1. června přejde náš server do kompletní údržby.

Jsme nuceni k této volbě z důvodu chystaného snad doposud největšího update v historii TraiderBlocks.eu, který...
Johno95
čtení na 1 minut
Máme nový facebook!
Máme nový facebook!
Od dnešního dne nás nově můžete najít i na Facebooku! https://www.facebook.com/traiderblocks/   Budeme zde zveřejňovat stejné příspěvky, jako doposud na našem instagram účtu, ovšem doporučujeme sledovat tento účet, jelikož plánujeme s UPDATE 2.0...
Johno95
čtení na 1 minut
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
Zdravíme váš! Měsíc s měsícem se sešel a je čas na další TRAIDERNEWS! Poslední dobou se toho moc nového na serveru neobjevilo a proto jsme se rozhodli TRAIDERNEWS za měsíc září a říjen spojit do jednoho článku.   Budoucnost TraiderBlocks.eu Naši...
Johno95
čtení na 2 minut