Načítání...
mc.traiderblocks.eu
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.gg/2bTjz4X7HM
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítej návštěvníku!
Pro připojení do naší komunity se musíš přihlásit nebo registrovat.
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
UPDATE 2.0 - PART 1
čtení na 3 minut
NDITR

Po dlouhé době tu máme opět spuštěný server společně s UPDATE 2.0 - PART 1!

 

Jelikož tento update je opravdu velký a obsahuje plno zajímavých novinek, rozhodli jsme se ho rozdělit na 2 části. V té první jsme vám na server přinesli 2 nové minihry, komplet nové lobby, proximity voice chat bez nutnosti stahování jakýchkoliv módů a překopali jsme celý "backend" serveru, aby bylo pro náš tým lehčí nahrávat podobné aktualizace a novinky o dost rychleji. Na serveru se objevily minihry The Bridge a Sheep Quest na zabavení s kamarády ve volném čase. Taktéž se na serveru objevil Tlupapolis, který ve spolupráci s DeeThane k nám přinesli kluci z LiveZone.cz. Veškeré novinky budou sepsány na našem fóru v sekci changelog v následující dny.

 

No a co bude se MMORPG / SURVIVAL?

Nebojte, ani na ten se nezapomnělo! Jelikož ale náš tým potřebuje ještě pár dní na testování novinek, které dost ovlivní samotnou hru, tak jsme se rozhodli ho otevřít až s UPDATE 2.0 - PART 2, který vyjde do začátku listopadu. Jak jsme již psali ve článku "Přípravy na UPDATE 2.0", tak o vaše stavby atd. se nemusíte bát, vše jsme úspěšně převedli na náš nový systém a optimalizovali, jelikož starý systém se dost zasekával.

 

SkyBlock? To co je?

Ano, pokud jste se dívali pozorně na úvodní fotku tohoto článku, tak jste si mohli všimnout nového survival serveru. Ovšem to, co tento server bude obsahovat, si necháme v tajnosti. Vše vám bude představeno včas ale myslíme si, že se máte opravdu na co těšit!

 

No a to je prozatím vše. Celý tento update samozřejmě může obsahovat plno chyb, proto vás žádáme, aby jste nám tyto chyby/bugy nahlašovali pomocí sekce na fóru "nahlášení bugu". Zneužití chyby se trestá! Zároveň jsme stále otevřeni jakýmkoliv nápadům, jak tento server vylepšit, takže se nám je nebojte napsat do návrhů na webu.

 

Doufáme, že se vám tyto novinky líbí a že se s vámi opět potkáme na TB.

❤️ Vedení TB

Přípravy na UPDATE 2.0
Přípravy na UPDATE 2.0
Vážení hráči a hráčky,
po dlouhém zvažování všech možností jsme vám nuceni oznámit, že 1. června přejde náš server do kompletní údržby.

Jsme nuceni k této volbě z důvodu chystaného snad doposud největšího update v historii TraiderBlocks.eu, který...
NDITR
čtení na 1 minut
Máme nový facebook!
Máme nový facebook!
Od dnešního dne nás nově můžete najít i na Facebooku! https://www.facebook.com/traiderblocks/   Budeme zde zveřejňovat stejné příspěvky, jako doposud na našem instagram účtu, ovšem doporučujeme sledovat tento účet, jelikož plánujeme s UPDATE 2.0...
NDITR
čtení na 1 minut
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
Zdravíme váš! Měsíc s měsícem se sešel a je čas na další TRAIDERNEWS! Poslední dobou se toho moc nového na serveru neobjevilo a proto jsme se rozhodli TRAIDERNEWS za měsíc září a říjen spojit do jednoho článku.   Budoucnost TraiderBlocks.eu Naši...
NDITR
čtení na 2 minut