Načítání...
mc.traiderblocks.eu
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.gg/2bTjz4X7HM
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítej návštěvníku!
Pro připojení do naší komunity se musíš přihlásit nebo registrovat.
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
čtení na 2 minut
Johno95

Zdravíme váš!

Měsíc s měsícem se sešel a je čas na další TRAIDERNEWS! Poslední dobou se toho moc nového na serveru neobjevilo a proto jsme se rozhodli TRAIDERNEWS za měsíc září a říjen spojit do jednoho článku.

 

Budoucnost TraiderBlocks.eu

Naši vývojáři poslední dobou aktivně spolupracují s vývojáři z LiveZone.cz na velké aktualizaci celého serveru. Pracovní název tato aktualizace nese TB 2.0 a nejenže tato aktualizace zvětší možnosti, kam server můžeme až posunout, ale taktéž ulehčí našim vývojářům při vytváření nových věcí pro náš server. Taktéž tato aktualizace přinese i plno nových herních módů a miniher, které aktuálně nemůžeme spustit na aktuálním TB. Ovšem nebojte! Server, jaký aktuálně znáte, nadále zůstane a bude se stále zaměřovat na upravený survival bez ekonomiky. Server nově bude podporovat i starší verze od 1.8+ a výše. Zveřejnění této aktualizace plánujeme na leden 2024.

 

The Bridge

Nedávno jsme spustili minihru The Bridge do beta verze a již nyní pro ní chystáme další vylepšení v podobě kitů. Vše ohledně této minihry jsme sepsali do samostatného článku, který nalezneš zde.

 

Reakční minihra

Nově se při 3 a více hráčích v chatu každých 30 minut objeví náhodná otazka a hráč, který na ní správně a nejrychleji odpoví, získá odměnu.

 

Podpora verze 1.20.2

Na server se nyní můžete připojit s jakoukoliv verzí od 1.20+ včetně i nové verze 1.20.2.

 

Toto je pro tyto dva měsíce vše. Děkujeme, že u nás hrajete ❤️

Přípravy na UPDATE 2.0
Přípravy na UPDATE 2.0
Vážení hráči a hráčky,
po dlouhém zvažování všech možností jsme vám nuceni oznámit, že 1. června přejde náš server do kompletní údržby.

Jsme nuceni k této volbě z důvodu chystaného snad doposud největšího update v historii TraiderBlocks.eu, který...
Johno95
čtení na 1 minut
Máme nový facebook!
Máme nový facebook!
Od dnešního dne nás nově můžete najít i na Facebooku! https://www.facebook.com/traiderblocks/   Budeme zde zveřejňovat stejné příspěvky, jako doposud na našem instagram účtu, ovšem doporučujeme sledovat tento účet, jelikož plánujeme s UPDATE 2.0...
Johno95
čtení na 1 minut
HALLOWEEN JE TADY!
HALLOWEEN JE TADY!
Zdravíme vás! Halloween a dušičky patří mezi jedny z nejpopulárnějších svátků u nás, a proto jsme se rozhodli neponechat tento svátek bez povšimnutí a spustili jsme slevy až 50% na všechny ranky, klíče a tokeny. Tyto slevy potrvají až do...
Johno95
čtení na 1 minut