Načítání...
mc.traiderblocks.eu
Klikněte pro zkopírování IP
Načítání...
discord.gg/2bTjz4X7HM
Klikněte pro připojení
Avatar
Vítej návštěvníku!
Pro připojení do naší komunity se musíš přihlásit nebo registrovat.
Internet Explorer: Internet Explorer není podporován. Použijte prosím modernější prohlížeč.
TRAIDERNEWS - Srpen 2023
čtení na 3 minut
Johno95

Zdravíme vás!

Sice s menším zpožděním, ale máme tu pro vás recap měsíce srpen!

 

Dne 01.09. jsme ukončili BETA verzi a na serveru oficiálně započala první sezóna! S touto sezónou přišlo taktéž i dost změn a novinek. Je tedy na čase si je všechny shrnout.

 

Nové eventy

Na server jsme opět přidali nové eventy, které se pravidelně spouští dle rozpisu ( Rozpis nalezneš zde ).

Seznam nových eventů:

  • Knockback
  • Arror Rain
  • King of the hill

 

Vote Party

Nově jsme přidali i Vote Party. Ke spuštění této párty je zapotřebí, aby hráči hlasovali a server tím obdržel 50 hlasů. Ve chvíli, kdy se toto číslo počtu hlasů naplní, tak každý online hráč, který hlasoval, má šanci 50/50 na výhru 1x TRAIDER klíče.

 

Automatické zprávy

V chatu se začaly objevovat i nové informativní automatické zprávy, které obsahují novinky, důležité upozornění a odkazy.

 

Náhodný teleport pro těžební svět

Na žádost hráčů jsme přidali příkaz /rtp mine, který vás teleportuje na náhodnou lokaci v těžebním světě. Warp mine brzy přestane fungovat!

 

Nová platební brána

Na žádost hráčů jsme taktéž přidali možnost placení platební kartou na eshopu pomocí platební brány Stripe.

 

Parkour

Nově si každý hráč může vyzkoušet své parkour schopnosti na spawnu. Postavičku na připojení do parkour mapy hráč může najít před zámkem po pravé straně společně s tabulkou TOP 5 hráčů. Hráč, který překoná první místo, získává automaticky 1x TRAIDER klíč.

 

Hráčské warpy

Každý hráč si může taktéž nově založit i svůj vlastní hráčský warp pomocí příkazu /pw.

 

Náhodné otázky

V chatu se nově začaly objevovat i náhodné otázky. První hráč, který správně odpoví na danou otázku, získá 1x GAME klíč. Náhodná otázka se objeví v chatu každých 30 minut, když jsou na serveru připojeni minimálně 3 hráči.

 

Sezóny & BattlePass

Na serveru jsme taktéž zavedli funkci sezón. Každá sezóna trvá 4 měsíce a s každou novou sezónou přijde unikátní velký update na server. V době sezóny si hráč může zakoupit i /battlepass a plnit jeho úkoly. Premium battlepass obsahuje odměny nejen ve formě klíčů od truhel, ale taktéž i tokeny.

 

Token Shop

Na spawnu se nově objevil i /tokenshop, kde si hráč může za tokeny nakoupit veškeré ranky, klíče a další itemy, které se dají zakoupit na eshopu. Hráč si zde může přidat do wishlistu položky, které si přeje, a server mu při každém napojení zašle upozornění na položky, které jsou aktuálně ve slevě.

 

Veškeré další změny a novinky lze najít na našem fóru v sekci "Changelog".

 

Server v číslech:

  • Registrovaných hráčů: 53 (+35)
  • Počet hlasů: 522 (+436)
  • Odehráno dnů: 21 (+18)
  • Počet discord uživatelů: 77 (+9)
  • Počet lidí na fóru: 17 (+9)
Máme nový facebook!
Máme nový facebook!
Od dnešního dne nás nově můžete najít i na Facebooku! https://www.facebook.com/traiderblocks/   Budeme zde zveřejňovat stejné příspěvky, jako doposud na našem instagram účtu, ovšem doporučujeme sledovat tento účet, jelikož plánujeme s UPDATE 2.0...
Johno95
čtení na 1 minut
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
TRAIDERNEWS - Září + Říjen 2023
Zdravíme váš! Měsíc s měsícem se sešel a je čas na další TRAIDERNEWS! Poslední dobou se toho moc nového na serveru neobjevilo a proto jsme se rozhodli TRAIDERNEWS za měsíc září a říjen spojit do jednoho článku.   Budoucnost TraiderBlocks.eu Naši...
Johno95
čtení na 2 minut
HALLOWEEN JE TADY!
HALLOWEEN JE TADY!
Zdravíme vás! Halloween a dušičky patří mezi jedny z nejpopulárnějších svátků u nás, a proto jsme se rozhodli neponechat tento svátek bez povšimnutí a spustili jsme slevy až 50% na všechny ranky, klíče a tokeny. Tyto slevy potrvají až do...
Johno95
čtení na 1 minut